miercuri, 12 august 2015

MotherHood Garage Sale



Intelepciunea mamelor vine odata cu experienta, iar experienta lor odata cu nasterea si ingrijirea copiilor. 
Ideea de lista de cumparaturi apare curand in sarcina. Liste gasite pe Internet, in cadrul cursurilor de puericultura sau primite de la prietene. Liste scrise de mana  pe bucati de hartie, in agende sau organizate cu meticulozitate in excell pe randuri si coloane - pe randuri, produsele aliniate frumos unul sub altul, iar pe coloane - preturile, magazinele de unde pot fi cumparate si la ce sunt ele necesare.

Pe de alta parte, probabil ca ai tot auzit de la cei din jur cat de repede creste copilul in primul an de viata. Cat de putin timp ajunge sa poarte hainele cumparate la preturi exorbitante si cat de impecabile raman acestea. Cate hainute ii cumpara la inceput si cate dintre ele raman pana la urma nepurtate. Cate si mai cate jucarii ii cumpara sau primesc (adesea duplicate, mai ales cu ocazia botezului) si totusi cat, de repede ajunge sa se plictiseasca de ele.

Ca piata de puericultura a expandat masiv in ultimii ani de zile nu mai este nici un secret. Probabil ca ai simtit deja asta pe piela ta. Saltele de pat, pompe de san, aspiratoare nazale, cadite, sterilizatoare, carucioare .... Sa continuam?! 
Sa continuam, deci.
Acum imagineaza-ti ca pentru fiecare dintre produsele de mai sus exista cel putin 6 variante diferite, iar maximum?! nu stim daca exista inca unul. Iata de ce spunem asta: Saltele pentru Bebelusi - Peste 100 de modele este titlul unui anunt gasit pe un site romanesc de vanzari online, iar ca el multe alte titluri.
Numeroase produse de puericultura, modele diferite, fiecare cu avantajele sale si cu pretul sau fac ca dimensiunea materiala a sarcinii si vietii de parinte sa conteze mult mai mult decat ar trebui si sa provoace un melanj emotional apasator viitorilor/ proaspetilor parinti de vulnerabilitate, frustrare, furie si incantare.
O modalitate de a gestiona intelept intreaga situatie incepe cu a sti. A sti de ce articole si ce produse vor avea nevoie odata ce se naste bebelusul. A sti care dintre modele sunt cele mai functionale si mai eficiente. A sti care este durata de viata (de folosire) a produselor respective. A sti care dintre ele trebuie sa fie musai noi si care pot fi primite, imprumutate sau cumparate de la alti parinti.
Pentru a facilita experienta primelor cumparaturi pentru bebe, pentru a pune cat mai multa intelepciune in ea, sambata 22 August, de la 09:30 la 13:00, in curte la MotherHood va avea loc MotherHood Garage Sale.


La MotherHood Garage Sale vei intalni parinti cu multe lucrusoare atragatoare de dat mai departe viitorilor/ proaspetilor parinti la preturi modice, cum se spune in publicitate? !- Ah! da, la preturi imbatabile.
Haine noi sau doar la cateva purtari (dar impecabile) ale altor bebelusi, jucarii in stare perfecta de functionare gata sa ofere stimulare senzoriala si distractie puiului tau, spatii interactive de joaca, articole de puericultura etc.
Urmareste-ne pe MotherHood Bucharest Facebook pentru a fi la curent cu detaliile si noutatile evenimentului.

Ne vedem la MotherHood Garage Sale!


Cuvinte-cheie: viitori parinti, proaspeti parinti, bebelusi, nou-nascut, Motherhood Center, jucarii, puericultura, www.mnotherhood.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu