miercuri, 23 aprilie 2014

Masajul bebelusului - tot ce are nevoie copilul tau



       Se spune ca atingerea este simtul cel mai important pentru om dintre toate simturile din prima pana in ultima zi a vietii. Este cu atat mai importanta in primii ani pentru copii cu cat atingerea este modalitatea dominanta de a intra in contact cu lumea. Pe masura ce cresc, vazul incepe sa castige din ce in ce mai mult teren egalandu-i importanta sau chiar dominand-o.

            Masajul bebelusului, intr-o forma sau alta, este practicat dintotdeauna de mame sau bunici. Poate si de aceea, ne intalnim atat de frecvent cu De ce trebuie sa te duci la cursuri de masaj pentru bebelusi? Toata lumea stie sa faca asta. Se face dintotdeauna. Bebelusul trebuie tras de maini si de picioare, ca sa se intinda, sa se dezvolte bine. E simplu.

     Masajul bebelusului nu inseamna trasul bebelusului practicat pe vremuri. Inseamna tandrete si duiosie, atentie si acordarea parintelui la bebelus.
Masajul Bebelusului:  Duiosie si Acordare

     Masajul bebelusului este despre corp si traire in acelasi timp, iar pentru a intelege cum se practica cu adevarat este bine sa incepi cu tine.

Masajul Bebelusului: Incepe cu tine

      Masajul bebelusului inseamna pricepere, cunostinte, tehnici si manevre de masaj cu directii, intensitati si structuri variate, particularizate gradului sau de dezvoltare psihomotrica, toate sub indrumarea profesionista si rabdatoare a unui kinetoterapeut specializat in dezvoltarea si recuperarea motrica a copiilor mici. Numai in felul acesta ii poti alina disconfortul bebelusului tau si ii poti oferi suportul necesar pentru stimulare si calmare, pentru crestere si dezvoltare, avand rol terapeutic, de vindecare si sustinere. 
Masajul Bebelusului: Tehnica si Cunostinte

    Masajul bebelusului la forma ideala este o combinatie de atingere, caldura, muzica, rima, joaca si oglindire, este o experienta senzoriala complexa.
Masajul Bebelusului - combinatie de elemente senzoriale

    Atelierul Masajul Bebelusului este despre a cunoaste noi tehnici si manevre de masaj pentru bebelus, despre a sti exact ce trebuie sa faci, despre a cunoaste riscuri si beneficii si mai ales despre socializare, bucuria de a fi impreuna cu alte mamici si copiii lor, de a impartasi stari si nu numai.

Masajul Bebelusului si Socializare: Bucuria de a fi impreuna

NB: Cadre foto surprinse in timpul desfasurarii Atelierelor de Masaj pentru Bebelusi - MotherHood Center si deci, nu pot fi preluate fara acordul Motherhood Center.
www.motherhood.ro

Inspiratia vine din atingere!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu