luni, 1 iulie 2013


Cand iti dai seama ca ii inspiri pe ceilalti 



... cand se contagiaza cu energia pe care o transmiti (Copilul tau participa la un spectacol? Exerseaza cu el, jucandu-te de-a spectacolul, schimbati rolurile si traieste asa cum traieste el. Fa-l sa se simta cu adevarat important. Ia-i un fotograf si pune-l pe urmele lui (ca un paparazzi) din culise pana pe scena si dincolo de ea. Cheama-i gasca de prieteni si cand apare pe scena, fa ca acest moment sa fie unic. Fa-i bannere si mascote. Aplauda-l pana faci bataturi in palma. Nu te ascunde sa plangi de bucurie dupa colturi. Plangi in fata lui, cu el. Si oricare ar fi rezultatul, tine-l in brate, saruta-l si spune-i cat de mult il iubesti.
 



... cand duc mai departe filosofia pe care o practici (Spune-i copilului ca este magar si iti va spune la fel. Spune-i ca este iubit si iti va arata ca te iubeste. Tu ce alegi?)

... cand vor sa fie mai buni, mai mari, mai puternici, mai destepti, mai frumosi decat tine ( Oliver (3 ani) vrea sa fie atat de mare, incat sa scoata capul prin acoperis, mainile prin ferestrele de la mansarda si picioarele prin geamurile casei.)

... cand recunosti ceva din tine in celalalt (si nu ma refer la ochii caprui sau nasul mare)

... cand dupa ce te-a intalnit, pleaca altfel

... cand ii arati STARTUL si SOSIREA, iar el umple spatiul cu zvac, cu dorinta, emotii si determinare. Da-i libertate si  incredere, nu se va impiedica si daca se intampla, se va ridica. 

... cand ceilalti te copiaza. (Aviz celor care sub acoperire sau nu, au fost atat de incantati si inspirati de serviciile Motherhood Center, incat au preluat (din) formatul cursurilor pentru parinti si bebelusi (mai ales de puericultura si stimulare senzoriala), designul sediului, din oameni. Si mai apoi si le-au asumat.) 
Si culmea! pe noi ne onoreaza si ne inspira. Ne face sa ne dorim fim mai bune, mai pregatite, mai inspira(n)te si pentru asta va multumim!


Voi cum va dati seama ca ii inspirati pe ceilalti?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu