luni, 26 mai 2014

Gura targului nu tace niciodata


    Da! In vremurile pe care noi le traim acum, o spunem adesea, ca pentru a naste normal, pe jos sau vaginal (ia-o cum vrei), ca si pentru a alapta ai nevoie de o determinare fantastica uneori, egala cu fanatismul. Stim sau ne putem imagina cu usurinta despre ce interese financiare, de timp si nu numai se afla in spatele combaterii lor. 
     Despre alaptat s-a spus cam tot. Ca nu ne mai hranim si odihnim ca altadata si deci, nici ca laptele nu mai este ce era. Ca gravidele si mamele stau toata ziua cu laptopul pe burta sau in brate si telefoanele mobile la urechi. Ca esti chiar indecenta si lispita de nerusinare si sa iti alaptezi bebelusul in public, in vazul tuturor. O spun si barbatii, o spun din pacate, si femeile, mame la randul lor sau nu. Pentru reabilitarea alaptatului ca normalitate am ajuns, ca societate, in punctul in care sa organizam conferinte internationale pe tema lui.
     Cat oare sa mai poata suporta din partea celorlalti mamele care alapteaza? 
     Cand alapteaza descoperite. De ce alapteaza la vedere?
     ori
    Cand alapteaza acoperite. De ce alapteaza acoperite? Cum o sa invete fetele de azi - mamele de maine sa alapteze?! Cei si cele care aduc aceste acuzatii nu au inteles inca faptul ca alaptatul este o experienta personala, care se deprinde in relatia cu copilul si care are in interior o dinamica profunda, implicand o multime de variabile. Pe bune, nici alaptatul si nici sexul nu se invata privind cum fac altii. 

Alapteaza oriunde ii este foame bebelusului tau, chiar si in public: Happy Together - www.alapteazacustil.ro
    Cand alapteaza un copil trecut de un an. Ce nebuna! De ce-i face rau copilului alaptandu-l in continuare? Nu stie oare ca laptele ei nu mai este bun, ca e stricat?
 - Nu. Laptele nu este stricat. Laptele are in componenta celule vii, se adapteaza permanent nevoilor copilului. Este ca intr-un dans. Acordare si reciprocitate. Desigur ca explicatia este mult mai ampla si mai stiintifica. La propriu si la figurat in acest context totul pleaca de la cap - de la hipofiza. Si chiar ca nu intelegem de ce trebuie ca aceste mame sa isi justifice alegerile tuturor necunoscutilor si necunoscatorilor.
Asa ca pana la urma, in alaptat tot la intimitate se ajunge, la exclusivitatea relatiei dintre fiecare mama si copilul ei.
Alapteaza oriand ii este foame bebelusului tau - Alapteaza la cerere: Happy Together
   Cand alapteaza in parc, la terasa sau restaurant. Cum de isi permite sa alapteze asa - oriunde si oricand ii este foame copilului? Unde se trezeste femeia asta?
    Asa ca cele mai multe femei care nu si-au integrat inca tema expunerii, a alaptatului, a sanului ca sursa de hranire si nu doar de placere sexuala, se grabesc spre masina sau spre casa pentru a-si alapta bebelusii ori inlocuiesc rapid sanul cu biberonul, laptele matern cu laptele praf.

Alapteaza oriunde si oricand: Happy Together 
     Pentru ca alaptatul sa functioneze, cel mai important este ca tu, mama, sa iti doresti sa faci asta, sa crezi cu convingere in tine, in copil si in relatia voastra, sa il compatibilizezi cu stilul de viata - sa iesi din casa, sa socializezi intalnindu-ti oamenii care iti plac si care te plac, sa te hranesti sanatos, sa te odihnesti si sa iti permiti in acelasi timp, sa te bucuri. Cand alaptatul implica un sir lung de renuntari si interdictii, da, atunci si numai atunci, devine cu adevarat provocator.
Combina alaptatul cu articole pentru alaptat in public si maternitatea se va armoniza desavarsit cu feminitatea in stilul tau de viata, in modul tau de a fi.

Alapteaza cu incredere. Alapteaza cu stil. Happy Together

Inspiratia vine din alaptat!



Cuvinte-cheie: alaptat, gravida, mama, bebelus, articole de alaptat, alaptat in public,


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu